O agenciji

Predstavljamo stranicu agencije Mirakul Adria sa sjedištem u Tisnom, otok Murter.

2002. godine je osnovano poduzeće Mirakul d.o.o. sa ciljem ponude nekretnina na stranim tržištima.

Sa godinama rada dolazi do širenja poslovanja poduzeća prema inovativnim sustavima grijanja, te širenja ponude nekretnina na stranim tržištima. Nastavak razvoja poduzeća je u razdvajanju djelatnosti nekretnina i sustava grijanja.
Tako je nastalo poduzeće Mirakul Adria d.o.o.

Agencija Mirakul Adria je osnovana  23. ožujka 2016. godine kao društvo sa ograničenom odgovornošću pri Trgovačkom sudu u Šibeniku.


Agencija Mirakul Adria je članica HGK - Hrvatske gospodarske komore i posjeduje rješenje Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva kojim se dokazuje da ispunjava uvjete za obavljanje posredovanja u prometu nekretnina. Zapošljava ovlaštene agente sa položenim ispitom za stručnu osposobljenost posredovanja pri kupoprodaji nekretnina. 

Agencija se bavi posredovanjem u prometu nekretnina, a nudi i sve druge usluge vezane uz poslovanje sa nekretninama (npr.: savjetovanje i zastupanje stranih investitora, itd.) u Dalmaciji s naglaskom u Šibensko-kninskoj županiji.

Agencija posluje u skladu sa Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina i prema Općim uvjetima poslovanja. Također potpisnik je Kodeks etike u poslovanju posrednika u prometu nekretnina.
 
Registarski broj upisa agencije Mirakul Adria u registar posrednika: 60/2016
Datum upisa: 16.05.2016. godine
Ovlašteni agent posrednik: Đula Farkaš / Philipp Drescher / Iva Milutin
Registarski broj agenta posrednika: 62/2008 / 41/2016 / 93 / 2018
Datum polaganja državnog stručnog ispita: 08.07.2008 / 21.01.2016. / 22.03.2018
 
 

VIZIJA, MISIJA I CILJEVI PODUZEĆA

VIZIJA

Vizija agencije je da u uvjetima zdrave konkurencije bude prepoznata i odabrana od strane regionalog tržišta kao pouzdana, profesionalna, kvalitetna i efikasna tvrtka u pružanju usluga u kupnji, prodaji, najmu nekretnina te vođenju građevinskih projekata po Dalmaciji. Jedna od osnovnih smjernica naše vizije je stvaranje novih usluga čime želimo pridonijeti razvoju tržišta te obogatiti postojeću ponudu. Ideja vodilja agencije je poslovanje temeljeno na znanju, iskustvu, zakonu, neprestanom učenju i usavršavanju te profesionalnom pristupu poslovanju.


MISIJA

Misija agencije je osigurati našim klijentima sigurnost i kvalitetu uz maksimalnu odgovornost i profesionalnost. Proces kupovine i prodaje nekretnina danas se odvija brže, složenije i odgovornije u svakom pogledu. Naša misija je učiniti taj proces što jednostavnijim za sve sudionike na tržištu nekretnina. Vodimo se mišlju da krajnju odluku donosi klijent, a na nama je da taj izbor učinimo znatno kvalitetnijim. Zadovoljenje naših ciljeva osiguravaju naši zaposlenici koji sa velikim entuzijazmom, znanjem i sposobnostima te predanosti poslu, stvaraju pozitivnu radnu atmosferu te teže uspjehu, kako bi što kvalitetnije uspjeli ispuniti Vaše i naše potrebe i ciljeve.
 

CILJEVI

Postavljamo ciljeve koji su korelirani s našom vizijom i misijom. Osnovni cilj je razvijati kvalitetu usluge, zadržati postojeće i širiti se na nova tržišta te se pri tom voditi osnovnom idejom vodiljom koja je prisutna od samog stvaranja tvrtke, a ona klijenta uvijek stavlja na prvo mjesto. Oni su:
•    Kvaliteta u pružanju usluga te stvaranje povjerenja kod tržišnih subjekata
•    Konstantni razvoj i uvođenje inovacija u poslovanju
•    Usavršavanje i edukacija svih zaposlenika 
•    Praćenje svjetskih trendova u poslovanju i održavanje konkurentnosti
•    Povećanje i proširenje obima posla
•    Istraživanje novih tržišta i širenje na nova područja djelovanja
 
                                                                                                                                                                                                              
Trgovačko društvo MIRAKUL ADRIA d.o.o. upisano je u registar Trgovačkog suda u Šibeniku 2016 godine, pod MBS: 110059879, OIB: 09424998207. Temeljni kapital društva od 2.600,00 EUR uplaćen u cijelosti. Članovi uprave su: Philipp Drescher, zastupa društvo pojedinačno i samostalno. Račun otvoren kod Raiffeisenbank Austria d.d. Petrinjska 5910000 Zagreb, IBAN: HR5724840081107643778, SWIFT: RZBHHR2X