Održavanje


Poštovani vlasnici apartmana, vikendica, kuća ili vila na lijepom Hrvatskom moru


Da li ste već došli u svoju kuću za odmor na moru u petak poslijepodne i ustanovili da Vam je netko ukrao sat za vodu?
Nemate se kome obratiti do ponedjeljka ujutro?
U ponedjeljak Vam kažu da ste zaboravili platiti račun pa Vam je davatelj usluge skinuo sat za vodu. Desilo Vam se slično sa satom za struju?
Televizijsku preplatu plaćate cijele godine, a dolazite samo na ljetovanje?
Niste dobili porezno rješenje pa Vam je porezna pokrenula, bez obavijesti, ovrhu na nekretnini? Ne znate da po novom zakonu morate prijaviti „porez na nekretnine“ koji zamjenjuje porez na kuće za odmor i komunalnu naknadu?
Ako ste ikad bili u ovakvim i sličnim situacijama ili samo želite da netko mjesečno pogleda Vašu nekretninu, da provjetri Vaš stan ili kuću, da Vam javi da nije bilo nepredviđenih događaja, da nije došlo do pokušaja nasilnog otvaranja prozora ili vrata, nema puknuća vodovodnih cijevi, znači samo da Vas netko obavijesti da je sve u redu sa Vašom nekretninom, javite nam se.
Mirakul Adria d.o.o. nudi usluge održavanja nekretnina tokom cijele godine na području od Biograda na Moru do Šibenika.
Bilo da je Vaša nekretnina za osobnu upotrebu ili za iznajmljivanje, naš tim nudi profesionalne usluge, rađene po Vašoj mjeri, te na taj način osigurava da Vaš dom ima najbolju moguću njegu i pažnju u Vašoj odsutnosti.
Kako bi spriječili nastanak veće štete te tako sačuvali vrijednost Vaše nekretnine poželjno je vršiti redoviti pregled objekta i poduzimanje potrebnih mjera. Radimo na osnovi godišnjih ugovora na način da napravite svoj izbor s naše liste usluga, ovisno o Vašim potrebama. Poslove koje ugovorimo odrađujemo stručno i kvalitetno.

Uz usluge održavanja nudimo i usluge osiguranja imovine te druga osiguranja putem „Allianz osiguranja“.

 
Usluge održavanja nekretnina smo podijelili u tri paketa.

 
OSNOVNI PAKET
 • Obilazak i pregled nekretnine jednom mjesečno (unutra i izvana) pri čemu se vrši: provjetravanje nekretnine, pregled nekretnine u svrhu utvrđivanja nepredvidivih događaja (puknuće cijevi, oštećenje prozora i vrata, pokušaj provale). 
 • Podnošenje detaljnog izvješća nakon obilaska objekta putem e-maila, s fotografijom i dnevnikom periodiénog pregleda 
 • Prikupljanje pošte, računa i drugih obavijesti te prosljeđivanje putem e-maila
 • Čuvanje ključa za pristup objektu
 
PAKET PLUS
 • Obilazak i pregled nekretnine dva puta mjesečno (unutra i izvana) pri čemu se vrši: provjetravanje nekretnine, pregled nekretnine u svrhu utvrđivanja nepredvidivih događaja (puknuće cijevi, oštećenje prozora i vrata, pokušaj provale). 
 • Podnošenje detaljnog izvješća nakon obilaska objekta putem e-maila, s fotografijom i dnevnikom periodičnog pregleda
 • Prikupljanje pošte, računa i drugih obavijesti te prosljeđivanje putem e-maila
 • Čuvanje ključa nekretnine te davanje drugim osobama ako to vlasnik pismeno zatraži (napomena: primopredaja ključeva unutar uredovnog vremena isključivo u sjedištu agencije).
 • Plaćanje sakupljenih računa iz poštanskog sandučića za režijske usluge putem net bankinga (korisnik paketa dužan je otvoriti bankovni račun namijenjen u te svrhe i postaviti poštanski sandučić).
 
PAKET PREMIUM
 • Obilazak i pregled nekretnine dva puta mjesečno (unutra i izvana) pri čemu se vrši: provjetravanje nekretnine, pregled nekretnine u svrhu utvrđivanja nepredvidivih događaja (puknuće cijevi, oštećenje prozora i vrata, pokušaj provale). 
 • Podnošenje detaljnog izvješća nakon obilaska objekta putem e-maila, s fotografijom i dnevnikom periodičnog pregleda
 • Prikupljanje pošte, računa i drugih obavijesti te prosljeđivanje putem e-maila i dnevnikom periodičnog pregleda.
 • Čuvanje ključa te davanje drugim osobama ako vlasnik pismenim putem odobri (napomena: primopredaja ključeva unutar uredovnog vremena isključivo u sjedištu agencije).
 • Plaćanje tekućih računa putem net bankinga (korisnik paketa dužan je otvoriti bankovni račun namijenjen u te svrhe i postaviti poštanski sandučić).
 • Vođenje evidencije, usklađenje i briga o podmirenim sveukupnim troškovima nekretnine (struja, voda, komunalije, odvoz smeća, televizija, Internet, telefon, osiguranje, porez na nekretnine, itd…).
 

Dodatne usluge koje nisu uključene u pakete naplaćuju se po satu ili po pojedinom poslu.
 
 
Stojimo Vam na usluzi na email adresi mirakul(at)mirakul-adria.hr ili na broju telefona : 00385(0)22438023

Mirakul Adria d.o.o.