Zašto odabrati nas


Zašto odabrati našu agenciju za posredovanje pri kupoprodaji nekretnina?

Svaka agencija koja se bavi posredovanjem u kupoprodaji nekretnina, smatra da ima u svom načinu rada, nešto zbog čega se može izdvojiti od ostalih agencija.

Agencije, zasigurno, imaju svoj način rada ili individualni pristup prezentaciji nekretnine, pristup prodavatelju i kupcu, jezična znanja u komunikaciji, garanciji koju daju svojim strankama, kasnijim uslugama te pomoći kupcu oko buduće nekretnine, zakonima o gradnji i slično.

Kao prednost naše agencije istaknuli bi sljedeće:
 • Uzimamo u ponudu većinom nekretnine u bližoj okolici sjedišta agencije (na udaljenosti cca. do 1 sat vožnje autom od ureda) u svrhu kvalitetnije prezentacije nekretnine kupcima uz poznavanje mjesnih specifičnosti.
 • Na raspolaganju smo našim prodavateljima i kupcima 365 dana u godini na njihovoj nekretnini u našem djelokrugu (kod savjetovanja oko dokumentacije nekretnine, osiguranja nekretnine, kod sitnih popravaka i kontakata sa majstorima, kod pružanja usluge održavanja objekta ili samo zato što Vam treba neka pomoć u bilo čemu vezano za Hrvatske zakone, godišnje poreze, režijske troškove i druge moguće dokumente)
 • Radimo sa 3% provizije (PDV je uključen) sa prodavateljima/kupcima koji potpišu ugovor o posredovanju direktno sa nama te zbog poslovnog odnosa dajemo garanciju na naš rad. Prodavatelj kao i kupac stječe pravo na osiguranje sa naše strane.
 • Zapošljavamo izvornog govornika njemačkog jezika, rođenog u Njemačkoj (roditelj Nijemac). Veći dio života proveo je u hrvatskom okruženju, školovao se u Hrvatskoj i položio hrvatski državni ispit za posredovanje pri kupoprodaji nekretnina te uz to dobro poznaje hrvatske zakone.
 • Također u agenciji radi izvorni govornik mađarskog jezika, rođen u Hrvatskoj uz mađarsku granicu (roditelj Mađar). Školovao se i živi u Hrvatskoj te je položio hrvatski državni ispit za posredovanje pri kupoprodaji nekretnina. Posjeduje dobro znanje hrvatskih zakona te ima iskustva u građevinarstvu, zakonima o prostornom uređenju i gradnji, u vođenju projekata, pogotovo u pregledu valjanosti dokumentacije nekretnine (građevinska dozvola, uporabna dozvola, dopune i izmjene istih, i slično)
 • Uz gore navedeno naše kolege u agenciji tečno govore engleski jezik te na njemu mogu prezentirati/objasniti sve gore navedeno u vezi nekretnine prodavatelju kao i kupcu
 • U procesu kupoprodaje smo fizički sa našim strankama od početka do kraja, kod svakog susreta kupca i prodavatelja, kod dogovaranja radova sa investitorom, dogovora načina kupnje, kod odvjetnika i javnog bilježnika, kod provođenja transakcije kupoprodajne cijene sve do uknjižbe nekretnine na ime kupca i prijenosa režijskih troškova sa prodavatelja na kupca kao i kod komunikacije sa poreznom upravom u ime kupca.
 • Naša agencija usko surađuje sa odvjetničkim uredom koji našim klijentima pruža pravne savjete i obavlja sve pravne poslove, počevši od provjere pravnog statusa nekretnine, pripreme kupoprodajnog predugovora te ugovora završno sa izradom i predajom prijedloga za uknjižbu
 • Naša web stranica je na četiri jezika (njemački, engleski, mađarski i hrvatski) sa vlastitim prijevodima uz dobru tekstualnu i slikovnu prezentaciju, po potrebi i sa video prikazom.
 • Marketing i oglašavanje radimo direktno na Google-u u cijeloj Europi sa naglaskom na njemačko govorno područje, YouTube kanalu, Facebook-u, različitim domaćim i stranim medijima za oglašavanje nekretnina i putem partner agencija u inozemstvu.
 • Radimo konstantno već više od 18 godina ,u istom mjestu, istu djelatnost
Nadamo se da ste nas kroz ovaj kratak opis prepoznali kao stručnog i odgovornog partnera pri kupoprodaji nekretnine, koji su uvijek blizu Vas i kao takvi možemo pružiti najviše za brigu oko Vaše nekretnine.


Mirakul Adria d.o.o.